Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران مهام تهیه کننده سینما و تلویزیون که آثاری پر خاطره از او به یاد داریم درخصوص صحبت های رئیس سازمان صدا و سیما و علت کاهش مخاطبان رسانه ملی به نکاتی اشاره کرده است که در ذیل می خوانید

مهران مهام تهیه کننده ی با سابقه ی سینما و تلویزیون که آثار پرخاطره ای از او در تلویزیون داشته ایم و این آثار در زمان های مختلف، چه در پخش اصلی و چه در بازپخش آن همچنان مورد استقبال مردم قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از کارنامه او می توان به آثاری چون"خانه به دوش"، "ترش و شیرین"، "ترانه مادری"، متهم گریخت"، "خوش نشین ها"، "دلنوازان" و دیگر آثارهایی که جزء پر مخاطب ترین آثار تلویزیونی بوده است اشاره کرد. او در گفت و گو با خبرنگار  سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا و درپی صحبت های رئیس سازمان صدا و سیما مبنی بر کاهش مخاطبان رسانه ملی و علت های آن اظهار داشت: یکی از علت های اصلی کاهش مخاطبان رسانه ملی پلتفرم ها و کوچ نخبگان به آن سمت است

وی افزود: این پلتفرم ها مانند نماوا، فیلیمو و...ماهی یک برنامه و حتی برنامه های گفت و گو محور دارند و درواقع در مسابقه با صدا و سیما است. همین پلتفرم ها هم با هزینه های بالا و بازیگران گران زمین خورده اند، به نمونه های زیادی می توان اشاره کرد. بودجه ی این پلتفرم ها برای ساخت آثار 2 3 برابر صدا و سیما است و طبیعتا وقتی اینگونه است بازیگران و عوامل هنری به آن سمت می روند و این یکی از نکات کوچکی است که می توان به آن اشاره کرد.

تهیه کننده سریال "ترش و شیرین" اظهار داشت: در گذشته اینگونه بود که ما تنها با مدیر گروه و مدیر شبکه طرف بودیم و هر آنچه که اتفاق می افتاد تنها جوابگوی رئیس صدا و سما و مدیر شبکه بودیم دقیقا در چهار سال دوره ی اول ریاست آقای ضرغامی اما بعد از آن به درست یا غلط نظارت عجیبی بر سریال ها وارد شد و باعث شد نویسندگان به دلیل سختگیری هایی که شاید لزومی نداشت کوچ کردند. این افت دقیقا از جایی شروع شده است که نظارت های طبقه بندی زیادی اتفاق افتاده است و هیچ کمکی به آثار نکرده است، چون به هر حال همه ی ما و افرادی که در تلویزیون کار می کنیم خط قرمز ها و چارچوب های این رسانه را می شناسیم. من در خطاب به آقای جبلی می گویم اگر او یک مدیر شبکه انتصاب کرده است و به او اعتماد دارد پس چرا مانند قدیم ما تنها با مدیر شبکه طرف نیستیم و تهیه کنندگان در حال حاضر نمی دانند باید پاسخگوی کدام نهاد باشند و این یکی از مشکلاتی است که پیش آمده. این ساختاری است که باعث افت کیفی و ریزش مخاطبان این رسانه شده است و اگر ساختار قبل از آن، که رسانه ملی پرمخاطب بود را قبول ندارند یعنی مخاطب های قبل را نمی خواهیم داشته باشیم و این روش درست است. اگر می خواهیم مخاطب به این رسانه برگردد با منویاتی که این سازمان دارد به نظرم باید ساختار اساسی این سازمان و تمام مسئولیت ها به مدیر شبکه که سردبیر یک روزنامه ی تصویری است برگردد.

او در ادامه بیان این نکات گفت: بحث دیگری که وجود دارد این است که در بخش خصوصی بودجه بیشتری وجود دارد و درحال حاضر تهیه کنندگانی که اصلا تهیه کننده نیستند وارد این حوزه شدند و تصور می کنند تهیه کننده شخصیست مانند عابر بانک که فقط پول دمی دهد و متاسفانه این مسئله در حل باب شدن است و تهیه کنندگان خوب صدا و سیما مانند آقای مولایی، لطیفی و جودی و.. درحال حاضر مدت ها است که در تلویزیون نیستند.

تهیه کننده سریال "متهم گریخت" با اشاره اینکه تهیه کننده وظایف گسترده ای دارد و تنها وظیفه اش پول نیست خاطر نشان کرد: من مخالف ورود نیروز جوان نیستم اما زمانی که ما شروع به کار کردیم اینگونه بود که با آثاردال شروع می کردیم و به جیم می رسیدیم و در نهایت به الف می رسیدیم. در حال حاضر تهیه کنندگان به این موارد اهمیت نمی هند و وقتی درام، نور،تصویر و... را نشناسند روی آثار تاثیر گذار است.  برابری بین تهیه کننده و کارگردان از نظر تجربه و عملکرد در تولید بسیار مهم است، تهیه کننده هم امانت دار سازمان است و پول سازمان را می گیرد. ما یک مثلث تولید داریم، مثلث نویسنده، تهیه کننده و کارگردان، این مثلث باید با هم در توازن باشند. در این 4/5 سال اخیر این برابری و توازن دیگر وجود ندارد و این نکات و آسیب هایی است که من در طول این سال ها که در خدمت سازمان هستم دیده ام و به نظرم این نظارت ها باید بر عهده ی یک نفر که امین سازمان است باشد و تنها او در مسائل ورود کند. در گذشته هم اینگونه بود و برای ما چارچوب ها را مشخص می کردند و ما بر طبق آن جلو می رفتیم. درحال حاضر هم باید به هنرمندان اعتماد شود به هر حال همه ی ما در این کشور زندگی می کنیم و به طور اصلاح بچه ی این کشور هستیم.

مهران مهام تهیه کننده "خوش نشین ها" در پایان گفت: این آسیب ها شاخه های مختلف دارد اگر در حال حاضر کمبود نویسنده و کارگردان داریم اگر افرادی مانند رضا عطاران مهران مدیری و.. دیگر نداریم علتش این است که برنامه هایی مانند قبل که این افراد از آن جا ظهور کردهاند دیگر نداریم. آن زمان با هزینه های خیلی کم چنین برنامه هایی ساخته می شد و از آن چنین افرادی بیرون می آمدند درحال حاضر هم می توان این رویه را پیش گرفت و چنین برنامه هایی ساخت و همچنین بازیگران، نویسندگان، کارگردانان و تهیه کننده های تازه وارد هم طبق دستوری از سوی سازمان زیر نظر تهیه کنندان ارشد کار و تجربه کسب کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون رسانه ملی سازمان صدا و سیما سینما و تلویزیون صدا و سیما مهران مهام تهیه کننده تلویزیون تهیه کنندگان مهران مهام درحال حاضر تهیه کننده صدا و سیما مدیر شبکه پلتفرم ها رسانه ملی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۱۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!

به گزارش صدای ایران از ایلنا،کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار ایلام در تماس با خبرنگار ایلنا، از خلف وعده‌های مدیران پتروشیمی انتقاد کردند.

یکی از این کارگران گفت: قرار بود برج ۱۱ سال قبل طرح طبقه‌بندی اجرا شود بعد گفتند از ابتدای سال جدید این کار صورت می‌گیرد الان در میانه اردیبهشت هستیم و خبری از طبقه‌بندی نیست.

به گفته این کارگر، مشخص نیست چه زمانی قرار است طرح طبقه‌بندی برای حدود ۶۰۰ کارگر پیمانکاری این پتروشیمی اجرایی شود.

کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار در عین حال از حذف برخی آیتم‌های مزدی در فیش حقوقی خبر دادند؛ به گفته آنها، مولفه‌هایی مانند بدی آب و هوا و سختی کار از فیش حقوقی پیمانکاری‌ها حذف شده است.

یکی از این کارگران در مورد فیش حقوقی خود گفت: ما پیمانکاری‌ها با در نظر گرفتن سنوات و اضافه کار به زحمت ۱۸ میلیون تومان می‌گیریم، اما کارگرانی که با خود شرکت قرارداد دارند حقوق ماهانه‌شان ۳۰ میلیون تومان است.

سال گذشته چند خودکشی در پتروشیمی چوار ایلام خبرساز شد؛ پس از آن، مدیران این واحد قول دادند که وضعیت حقوق و مزایای کارگران بهبود می‌یابد، اما با گذشت چند ماه حتی طرح طبقه‌بندی هم اجرا نشده است.


دیگر خبرها

  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار ایلام همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • ماجرای ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون چه بود؟
  • (ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • واکنش شبانه به ادعای هک شدن شبکه ۲ تلویزیون